Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, May 12, 2017

Kenapa ramaiii yang cari Performance Drink bila nak puasa?

Lebih kurang 2 minggu lagi kita semua bakal menyambut Ramadhan Al Mubarak. Kebetulan pula waktu tu, anak-anak akan bercuti sekolah selama seminggu. Pastinya cabaran besar untuk ibu-ibu, melatih anak-anak yang baru mula berpuasa. Dengan keadaan cuaca terik sekarang ni, anak-anak mesti tak tahan nak tunggu sampai waktu berbuka dan minta untuk berbuka awal. Bukan anak-anak je.. Mak anak dengan bapak anak pun boleh keletihan tau. Hihi.. Panasss terik sampai merecikkk peluk dibuatnya. Duduk dalam rumah pun boleh berpeluh-peluh badan. Agak-agaknya kenapa ye, ramaiii yang cari Performance Drink bila nak puasa?






Kenapa ramaiii yang cari Performance Drink bila nak puasa?

Majoriti customer Fai beli Performance Drink ni untuk lebih TAHAN BERPUASA. Kata mereka, bila bersahur dengan Performance Drink ni.. waktu siang KURANG RASA HAUS, 
TIDAK MUDAH RASA LETIH, dan untuk yang jenis kerja teruk, Performance Drink memang sangat-sangat membantu untuk mereka kekal cergas sampai ke petang.. 

Ibu-ibu HAMIL pula, rasa lebih bertenaga berpuasa dengan Performance Drink ini..

Ibu-ibu MENYUSU pula, tidak risau kemeruduman penghasilan susu dengan adanya Performance Drink ini.. 

Untuk anak-anak yang baru nak belajar berpuasa, bagus bancuhkan untuk mereka Performance Drink ni ketika sahur. InshaaAllah anak-anak tidak akan merengek minta berbuka, sebab rasa cergas je dan tak mudah letih..




Apa kandungan yang ada dalam Performance Drink yang menyebabkan mereka rasa macam tu?


Formula unik dalam Performance Drink

 
Opti-Lyte adalah campuran saintifik elektrolit untuk menyokong tahap penghidratan optimum. Ia terbukti secara klinikal untuk penghidratan yang lebih baik daripada air dan mempunyai lebih banyak elektrolit dari jenama yang terkemuka.

Formula khas Opti-Lyte ini juga digabungkan dengan gabungan karbohidrat unik untuk memberikan tenaga segera dan berterusan serta menyokong penghidratan optimum.

Gabungan karbohidrat yang dimaksudkan (dulu dikenali sebagai formula OptiCarb), termasuk glukosa, fruktosa dan maltodekstrin. Glukosa dan fruktosa adalah karbohidrat ringkas untuk penyerapan yang cepat. Maltodekstrin adalah karbohidrat yang lebih kompleks yang direka untuk memanjangkan penyerapan untuk membantu mengekalkan tenaga dan daya tahan.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.




Sebab tu lah majoriti customer yang ambil Performance Drink kurang rasa haus, dan bertenaga. Sebab formula khas Opti-Lyte dan gabungan karbohidrat yang ada dalam Performance Drink ni.


Kalau anda nak tahu, 3 sudu besar Performance Drink, cuma bekalkan 11g gula je tau. Iaitu gula karbohidrat dalam bentuk sorbitol. Iaitu gula semulajadi dalam buah-buahan. Gula dalam bentuk sorbitol ni, tak bagi effect pada blood sugar, dan ianya berfungsi untuk seimbangkan rasa masam dalam Performance Drink.



Siapa yang sesuai ambil Performance Drink ketika berpuasa?

1. Ibu Hamil
2. Ibu Menyusu
3. Kanak-kanak
4. Lelaki dan wanita
5. Warga emas
6. Atlit


Sebenarnya Performance Drink ni bukan untuk puasa je, hari biasa pun bagusss minum untuk kekalkan bendalir dalam badan terutamanya anda yang TIDAK SUKA MINUM AIR MASAK.


Performance Drink ni sedappppp tau. Rasa natural orange.. Fai biasanya, lepas Asar tu dah bancuh siap-siap 1 sudu besar Performance Drink dalam 500ml air, simpan dalam shaker. Lepas tu letak kat bahagian freezer. Hihi.. Dah nak berbuka, keluarkan dari peti ais. Nikmatttnya rasa berbuka dengan Performance Drink sejukkkk ni. Nyaman tekakkk... InshaaAllah lepas berbuka tu, takde nak rasa lemau ke apa. Cergas je nak terawikh...


Anda wajib cuba Performance Drink Shaklee untuk Ramadhan kali ini..
Setin, 539g, cuma RM86.25 sahaja untuk seisi keluarga.. (>___<)







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi: 
Fai Nardir 
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015